OmaTulkki -palvelu

Sama tuttu tulkki aina puhelimen päähän

OmaTulkki -palvelumme palvelee matkailuyrittäjiä, kauppaliikkeitä, majoitusliikkeitä ja muita asiakkaita  nopeasti, joustavasti ja edullisesti koko Suomessa. Mikäli tarvitset nopeasti apua kieliongelmissa ja tarvitset saman tutun tulkin heti puhelimeen, niin soita 010 322 1950 tai s-postilla tilaukset@pikatulkki.fi

Internetissä:

Haluatko tavoittaa kotisivuillasi käyvät asiakkaat paremmin, saada uusia liidejä ja lisätä myyntiä? Pikatulkki -palveluun voidaan liittää CHAT -palvelu, jossa tulkkipalvelijamme tavoittavat kotisivuillasi käyvät asiakkaat ja vastaavat asiakkaan kysymyksiin venäjäksi, suomeksi tai englanniksi. Chat-linkki (webmasterimme avustaa linkin asentamisessa kotisivuille) tunnistaa asiakasyrityksemme kotisivuilla vierailijat ja tulkkipalvelijamme voivat aloittaa chat-keskustelun välittömästi. Chat-palvelun avulla asiakasyritys voi tehostaa merkittävästi kotivujen tehokkuutta. Lisätietoja puh. 0500-447240, tai info@pikatulkki.fi.

Kielenkääntäjä avuksi:

Tarvitsetko apua kotisivujen kääntämisessä venäjäksi? Tulkkimme kääntävät yrityksesi sivut nopeasti ja ammattitaitoisesti. Avustamme myös tarjousten ja esitteiden käännöstöissä. Pyydä tarjous puh. 0500-447240 tai info@pikatulkki.fi.