Kieliguru

Kieliguru – palvelu

YRITTÄJÄ: Haluatko palvella venäläisiä asiakkaita paremmin ja saada lisää myyntiä?

 

Puhelimessa:

KIELIGURU -palvelumme palvelee matkailuyrittäjiä, kauppaliikkeitä, majoitusliikkeitä ja muita venäläisiä asiakkaita palvelevia yrityksiä nopeasti, joustavasti ja edullisesti koko Suomessa. Mikäli tarvitset nopeasti apua kieliongelmissa ja tarvitset venäjän tulkin heti puhelimeen, niin soita 010 322 1950.

 

Internetissä:

Haluatko tavoittaa kotisivuillasi käyvät asiakkaat paremmin, saada uusia liidejä ja lisätä myyntiä? Pikatulkki -palveluun voidaan liittää CHAT -palvelu, jossa tulkkipalvelijamme tavoittavat kotisivuillasi käyvät asiakkaat ja vastaavat asiakkaan kysymyksiin venäjäksi, suomeksi tai englanniksi. Chat-linkki (webmasterimme avustaa linkin asentamisessa kotisivuille) tunnistaa asiakasyrityksemme kotisivuilla vierailijat ja tulkkipalvelijamme voivat aloittaa chat-keskustelun välittömästi. Chat-palvelun avulla asiakasyritys voi tehostaa merkittävästi kotivujen tehokkuutta. Lisätietoja puh. 0500-447240, tai info@pikatulkki.fi.

 

Kielenkääntäjä avuksi:

Tarvitsetko apua kotisivujen kääntämisessä venäjäksi? Tulkkimme kääntävät yrityksesi sivut nopeasti ja ammattitaitoisesti. Avustamme myös tarjousten ja esitteiden käännöstöissä. Pyydä tarjous puh. 0500-447240 tai info@pikatulkki.fi.